Onze diensten

Al onze diensten worden conform wet- en regelgeving uitgevoerd. Ook bij spoedzendingen zijn we genoodzaakt de wettelijk vastgestelde snelheidslimieten aan te houden. Alle tarieven en toeslagen voor onze diensten zijn op aanvraag te verkrijgen.
Sneltransport nationaal en internationaal (ad-hoc)
Uw spoedzending wordt rechtstreeks van het laadadres naar het losadres vervoerd. Voor bedrijven gevestigd in Assen meldt onze chauffeur zich binnen 30 minuten bij u om de zending in ontvangst te nemen. Indien gewenst is telefonische terugmelding van de aflevergegevens mogelijk (naam ontvanger en aflevertijd).
Transport nationaal (Next Day Service Pakket) *
Uw zending wordt opgehaald en in veel gevallen de volgende dag afgeleverd op het juiste bezorgadres. De zending kan als express zending worden aangemaakt voor bepaalde aflevergaranties (bijvoorbeeld: afleveren voor 12:00 uur).
Transport internationaal (Next Day Service Pakket) *
Grensoverschrijdend transport waarbij uw zending wordt opgehaald en in het buitenland op het juiste bezorgadres wordt afgeleverd. Dit geschiedt via de actuele transittijden welke behoren bij het land van bestemming. De zending kan als express zending worden aangemaakt voor bepaalde aflevergaranties (bijvoorbeeld: afleveren voor 12:00 uur).
Express zendingen wereldwijd (Next Day Service Pakket) *
Uw zending wordt via luchtvracht door onze vaste partner vervoerd. De zending wordt opgegeven met een door u te bepalen tijdgarantie voor afleveren. Deze tijdgarantie is afhankelijk van de afleverlocatie (Bijvoorbeeld: 09:00 /10:30 /12:00 /17:00 uur). Uw zending is kosteloos te volgen via track & trace.

* Voor alle Next Day zendingen maken we gebruik van de diensten van UPS

Op- en overslag en verhuur van ruimte
Quicktrans beschikt over twee bedrijfshallen in Assen. Eén van ca. 700 m² en één van ca. 600 m². Gedeeltes van de bedrijfshal met een minimum van 10 m² worden zowel bedrijfsmatig als particulier verhuurd. Bedrijfsmatig is eventuele in ontvangst name van goederen, door leveranciers aangeleverd, kosteloos inbegrepen. Leveranciers kunnen tussen 08:00 en 17:00 uur bij ons laden en lossen. Onze loodsen zijn schoon, droog, verwarmd en beveiligd door bewegingsdetectie en brandmelders. Een groot aantal videocamera's registreren alle bewegingen welke worden opgeslagen en gearchiveerd. Hierdoor is uw opslag verzekerd van complete veiligheid.
Logistiek advies
Quicktrans is een bedrijf dat sinds 1987 operationeel is in het logistieke circuit. Door jarenlange kennis en ervaring, vindt u in Quicktrans de juiste partner om bij logistieke problemen alsnog tot een tevreden resultaat te komen.
Postbusservice
Onze postbusservice geldt alleen voor bedrijven gevestigd in Assen. Quicktrans berekent alleen de werkdagen waarbij daadwerkelijk arbeid is verricht, u betaalt bij ons dus geen vast maandbedrag maar puur voor de service die wij daadwerkelijk verlenen.

Brengservice:
Het legen van uw postbus, waarna uw post op locatie worden bezorgd tussen 08:15 en 09:15 uur.

Haalservice:
Het ophalen van uw post tussen 16:00 en 17:00 uur, waarna deze afgeleverd wordt bij de Businessbalie van PostNL.

Breng- en haalservice:
Combinatie van zowel de breng- en de haalservice (zie hierboven). Één standaardtarief per dag per locatie en postbus.

Onze tarieven en voorwaarden voor onze Postbusservice lichten we graag in een telefonisch of persoonlijk gesprek toe.